Bieren

Hazy Demons:
Onze eerste biersoort. Een heerlijke NEIPA (New England IPA) met mooie fruitige tonen. Met lange afdronk die je naar de tropische sferen brengt!

Three Demons:
Onze tweede speciaalbier: Three Demons is een tripel naar Belgisch voorbeeld. Het met geduld, passie en onder meer 3 granen gebrouwen bier presenteren wij met trots!

Weizen Demons:
Onze derde speciaalbier: Weizen Demons laat je het Duitse Weizen bier proeven met een vleugje tropen!

Bocking Demons:
Onze vierde speciaalbier: Bocking Demons laat je bocken van blijdschap. Een subtiele smaak die je de kleuren van de herfst laat proeven!

Blondie Demons:
Onze vijfde speciaalbier: Blondie Demons is een blond die samenwerking van ons team goed weergeeft. Mooi om te zien beter om van te genieten. Welke muziek spelen onze demons? Deze playlist kan je vinden op het flesje.

Imagine Demons: Demons
Onze eerste special van de Imagine Demons lijn. Een nieuwe lijn op basis van de muziek van Imagine Dragons.
Voor Demons is gekozen omdat hiernaar onze brouwerij is vernoemd. Kijk bij ons verhaal voor het verhaal van de brouwerij.

Imagine Demons: Smoke & Mirrors
Onze tweede special in de Imagine Demons lijn. Een mooie smoked porter die heerlijk in balans is. Het verteld het verhaal van dat alles niet is wat het lijkt.

50 jaar Graan voor Visch! Ter ere van het 50-jarige bestaan van onze eigen wijk hebben wij een prachtige Farmhouse ale gebrouwen. Bestel deze limited edition nu!

Razzy Demons

Deze stout is een collab tussen brouwerij RAZ en Happy Demons. RAZ komt uit Rockanje, een mooie badplaats met veel natuur en een super strand.Hierdoor hebben we gekozen voor een bounty gevoel die de natuur ons samenbracht in dit bier met tonen van donkere chocola, Cocos met RaZberries

nl_NL